Skip to main content

Oppgrader terrassen med en Mirador Pergola!

Pergola med tak og vegger

En pergola med tak og vegger vil gi god skygge på terrassen eller i hagen.

Mirador Pergola er den ideelle løsningen for bruk på din terrasse. Frittstående eller koblet til eksisterende bygninger, er pergolaen av vedlikeholdsfritt aluminium det perfekte uterommet

Mirador Pergola med lamelltak.

Unikt tiltbart lamelltak. De vippende lamellene gir mange beskyttelsesalternativer mot sol, regn og vind. På denne måten har du valget mellom å sitte i solen eller i skyggen. Men selv i regnvær holder du deg tørr takket være det vippende taket.
Vannavvisende: når lamellene er lukket, er taket helt vannavvisende. Vannet ledes direkte av det innovative integrerte vanndreneringssystemet i det flate taket.
Det luksuriøse, moderne designet i kombinasjon med den ultimate funksjonaliteten har blitt tildelt den anerkjente Red Dot Design Award.
Enkel montering av 2 personer.
Denne modellen finnes antrasitt/sort eller hvit.
Mirador er av MEGET god kvalitet, grunnet markedets tykkeste aluminiumsgods både i konstruksjon og i lammeltaket.

Bestill også zip-screen sidevegger for enda mer comfort.

Ved ekstreme nedbørsmengder (regn) vil ikke taket være 100% tett.
På vinterstid må taklammellene stå i loddrett posisjon.

Tester

Sjekk ut de siste testene som er blitt utført under:

Test basert på regnvær, les mer HER
Test basert på snøvær og mengde snø, les mer HER
Test basert på kraftig vind, les mer HER
Test basert på saltvann, les mer HER

Ofte stilte spørsmål

Er bygging søknadspliktig?

  • Overdekket uteareal kan være unntatt søknadsplikt. Det kan oppføres som et frittliggende tiltak eller tilbygg, men da på nærmere bestemte vilkår, jfr SAK10 § 4-1 1. ledd a og b)

Hva brukes den til?

  • Det er et byggverk av stolper eller søyler overbygd med stokker eller bjelker lagt med åpne mellomrom, som regel beregnet på å bli overgrodd av slyngplanter. Det kan tjene som lysthus eller omramming av en hagegang.

Hva er en pergola?

Det er en struktur i hagen eller uteområdet som vanligvis består av vertikale søyler eller stolper som støtter kryssede bjelker. Den brukes ofte som en skyggefull sittegruppe eller et dekorativt element i hagen.

Hva er formålet?

Formålet kan variere, men vanligvis brukes den til å skape et definert uteområde, gi skygge, støtte for klatreplanter eller som et dekorativt element i hagen.

Hvor stor?

Størrelsen avhenger av tilgjengelig plass, bruksområde og personlige preferanser. Det er vanlig å vurdere størrelsen på sitteområdet eller den tiltenkte bruken når man bestemmer dimensjonene til en pergola. Vi tilbyr 4 forskjellige størrelser. Mål opp og bestill

Hva slags vedlikehold trengs?

Den er vedlikeholdsfri men man burde regelmessig rengjøringe overflaten, inspeksjon av strukturen for skader eller tegn på forfall, og ved behov, påføring av ny maling, lakk eller tetningsmiddel for å beskytte mot vær og vind.

Kan jeg legge til lys eller annet tilbehør?

Ja, det er vanlig å legge til lys, hengende planter, gardiner eller annet tilbehør til en pergola for å gjøre den mer funksjonell eller estetisk tiltalende.

Hva er forskjellen mellom en pergola og en paviljong?

En pergola er vanligvis en åpen struktur med kryssede bjelker som gir delvis skygge, mens en paviljong er en mer lukket struktur med et tak og ofte sider. Paviljonger kan også være større og brukes til mer formelle arrangementer eller som et fristed fra været.